Service

Het oog wil ook wat.

Waar mogen we je mee helpen?

Wij maken graag tijd vrij om met je mee te kijken. Of het nu om een oogcontrole gaat, het uitkiezen van een nieuwe montuur of het kopen van lenzenvloeistof: je bent altijd welkom. Soms hebben we iets meer tijd nodig om je goed te kunnen adviseren. Dan helpt het ons als je van tevoren een afspraak maakt. Wij weten dan dat je eraan komt, maken extra tijd vrij in onze agenda en zorgen dat de koffie klaarstaat. Een oogcontrole door onze opticien kan bijvoorbeeld best even duren, en zo weten we zeker dat we je ogen in alle rust van dienst kunnen zijn.

Ongeveer 90 procent van onze klanten maakt van tevoren een afspraak. Maar ook als je even spontaan binnen wil lopen, staat de deur voor je open.  

Onze diensten

Je bent van harte welkom bij Nick Gras Optiek voor optometrisch onderzoek. We  verrichten alle belangrijke oogcontroles, zoals bijvoorbeeld een scan van het netvlies. We werken samen met optometristen en huisartsen wanneer nodig.

Het is belangrijk om periodiek je lenzen te laten controleren. Passen ze nog goed bij je dagelijkse bezigheden? Is de sterkte nog juist? Wij helpen je graag optimaal effect en plezier van jouw contactlenzen te hebben.

Een optometrist kan je ogen medisch onderzoeken en zo tijdig problemen signaleren. In sommige gevallen is het raadzaam om even langs de optometrist te gaan.

  • Bij bepaalde aandoeningen die bij jezelf of in de familie voorkomen, waarbij je risico loopt op oogklachten.
  • Als je klachten hebt met zien. Een optometrist kan beoordelen of je een (nieuwe)brilsterkte nodig heeft of dat er sprake is van een oogprobleem waarbij een bril of contactlenzen geen oplossing bieden.
  • Als je hoofdpijnklachten, droge/rode ogen hebt of al je dubbel ziet, vlekken en/of flitsen ziet.

Onze openingstijden

Dinsdag: 09.30 – 17.30
Vrijdag: 09.30 – 17.30
Woensdag: 09.30 – 17.30
Zaterdag: 09.30 – 17.00
Donderdag: 09.30 – 17.30
Zondag en maandag gesloten

Blijf op de hoogte

Onze aanbiedingen als eerste in je e-mail ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Nick Gras Optiek.