Onze brillen

Het oog wil ook wat.

Onze brillen

Goed kunnen zien is onze voornaamste zorg, maar er goed uitzien vinden we minstens zo belangrijk. We helpen je graag om overal een onvergetelijke eerste indruk achter te laten. Onze selectie monturen wordt met zorg samengesteld en loopt uiteen van klassieke tot excentrieke monturen, van kleurrijk tot bijna onzichtbaar. Al onze klanten zijn uniek, daarom omvat ons assortiment brillen talloze montuuropties voor ieder gezinslid en voor iedere portemonnee.

Onze brillencollectie

Wij houden altijd de laatste vorm- en kleurentrends in de gaten en vernieuwen wekelijks de collectie monturen, zonnebrillen en beeldschermbrillen. Daarbij vinden we het altijd leuk als je met ons in de winkel over jouw montuurwensen praat. Dat helpt ons om beter in te spelen op jouw specifieke wensen. Waar je ook naar op zoek bent, Nick Gras Optiek heeft altijd een selectie monturen in huis die je eigenschappen en persoonlijkheid accentueren. Wij bieden brillen aan in alle pasvormen en kunnen monturen volledig naar wens aanpassen.

Heb je al een bril van Nick Gras Optiek en voldoet deze niet helemaal aan jouw wensen? Heb je behoefte aan sterkere glazen, is je bril verouderd of is er onverhoopt iets kapotgegaan? Ook dan verwelkomen we je graag in onze winkel om te kijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Zonnebrillen

De zonnebril is eigenlijk niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ze zijn er dan ook in talloze kleuren, vormen en maten. Een écht fijne zonnebril is zoals een favoriet paar schoenen: die gaat jaren mee en wordt bij elke activiteit als vanzelfsprekend uit de kast getrokken. Even een terrasje pakken, ’s zomers langs de voetballijn staan, een dagje op het water: onze ogen ontspannen veel beter met goede zonbescherming en wijzelf dus ook.

UV-straling
Onze ogen zijn uit zichzelf niet bestand tegen UV-straling in zon- en daglicht. Vooral kinderogen zijn extra kwetsbaar voor straling. De glazen in een zonnebril zijn zo gemaakt dat ze straling blokkeren. Oogbescherming met scherp zicht combineren? Kies dan voor een zonnebril op sterkte.

Kinderbrillen

Voor jonge kinderen kan het best wel spannend zijn om hun ogen te laten onderzoeken. Uw zoon of dochter komt in een vreemde omgeving terecht, ontmoet nieuwe mensen en dan wordt er ook nog in zijn of haar ogen getuurd. Onze Orthoptist Stephanie, gespecialiseerd in kinderen doet er alles aan om onze jongste bezoekers op hun gemak te stellen. Zo hebben we een comfortabele kinderhoek ingericht om in te spelen, zorgen we voor iets lekkers en nemen we als opticiens net zoveel tijd als nodig is. Pas als je  kind zich ontspannen voelt, gaan we samen kijken welke bril het beste bij je zoon of dochter past. Wordt het een kleurrijk, excentriek of juist een bescheiden montuur? Ons assortiment omvat een heleboel opties voor jongens, voor meiden, maar ook modellen die net zo goed bij iedereen staan. We gaan ze, als jullie dat willen, allemaal uitproberen en zijn pas tevreden als jullie dat ook zijn.

Vergoedingen

Heb je een aanvullende verzekering? Dan kan je veelal een deel van de kosten voor brillen declareren bij je zorgverzekeraar. In de winkel kan je vergoeding direct aan de kassa worden verrekend.

Heb je geen aanvullende brillenverzekering gekozen, dan kies je ervoor om je bril of contactlenzen zelf te vergoeden. 

Let bij het afsluiten van een zorgverzekering altijd even op de geldende voorwaarden. Soms heb je als verzekerde namelijk alleen recht op een vergoeding bij een bepaalde dioptrie.

Vraag de exacte dekking altijd na bij je zorgverzekeraar of kom even langs in onze winkel. Wij kijken dan graag voor je  na of je recht hebt op een vergoeding voor brillen en contactlenzen.

Onze openingstijden

Dinsdag: 09.30 – 17.30
Vrijdag: 09.30 – 17.30
Woensdag: 09.30 – 17.30
Zaterdag: 09.30 – 17.00
Donderdag: 09.30 – 17.30
Zondag en maandag gesloten

Blijf op de hoogte

Onze aanbiedingen als eerste in je e-mail ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Nick Gras Optiek.