Oogzorg sinds 2007

Het team van Nick Gras Optiek staat al meer dan 12 jaar voor je klaar in Winkelcentrum Wieringerwerf.  

Je kunt bij ons terecht voor een ruime collectie oogzorgproducten, van monturen tot contactlenzen. Ook voor optometrisch onderzoek ben je bij ons aan het juiste adres. Nick is altijd aanwezig en verricht alle belangrijke oogcontroles, zoals een scan van je netvlies. En wanneer het nodig is, werken we samen met de huisarts. Ook het aanmeten van contactlenzen en de contactlens controle wordt door de opticien uitgevoerd. 

Even voorstellen

Nick Gras

werkt sinds al ruim een kwart eeuw in het optiekvak. Samen met zijn vrouw Esther runt hij sinds 2008 hun zaak in Wieringerwerf. Met plezier staat Nick elke dag in de zaak om ogen te meten, brillenmonturen of de perfecte lenzen uit te zoeken en tussendoor monturen te solderen en repareren.

Geen dag is saai in de optiek, die op één sterke pijler draait: elk montuur is maar eenmaal aanwezig in de zaak. Als je het montuur koopt, is het van jou. Zodat je buurman/vrouw nooit met hetzelfde montuur rondloopt. Nick legt uit: “Zo houden we onze collectie tegelijkertijd dynamisch: gaat er wat uit, dan komt er iets nieuws in.”

Esther Gras

houdt zich als begenadigd interieurstylist bezig met de geweldige etalages waar Nick Gras Optiek inmiddels al ruim tien jaar om bekend staat. Geregeld lopen voorbijgangers zelfs spontaan naar binnen om een compliment te komen geven.  Daarnaast deed Esther een opleiding hoortoestellen en hoor specialist. Na deze specialiteit zelfstandig vijf jaar in de optiek te hebben gevoerd, wordt nu gebruik gemaakt van een audicien die wekelijks in de zaak is te vinden.  Tussentijds kunnen klanten natuurlijk wel elke dag bij Esther terecht voor kleine reparaties aan hun hoortoestel en voor persoonlijk aangemeten oordopjes – voor zowel volwassenen als kinderen. Daarnaast verzorgt ze gehoorbescherming voor bedrijven.

Impressie van onze winkel

Onze openingstijden

Dinsdag: 09.30 – 17.30
Vrijdag: 09.30 – 17.30
Woensdag: 09.30 – 17.30
Zaterdag: 09.30 – 17.00
Donderdag: 09.30 – 17.30
Zondag en maandag gesloten

Blijf op de hoogte

Onze aanbiedingen als eerste in je e-mail ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Nick Gras Optiek.