skip to Main Content
Terpstraat 27a  1771 AC Wieringerwerf 0227 – 600760 info@nickgrasoptiek.nl di-vr  9:00-17:30 vr 18:30-20:00 za 9:00 - 17:00

Welke zonnebril past bij jou?

Wie geniet er niet van de zon? Maar dan wel met de bescherming van een fijne zonnebril – al dan niet op sterkte. Zodat je altijd goed beschermd en toch stijlvol de zon en de wereld tegemoet kunt treden.

Je ogen zijn een waardevol bezit. Daarom is het zo belangrijk om ze goed te beschermen tegen uv-straling. Met een goede zonnebril wordt fel en verblindend zonnelicht gedempt, waardoor je ogen minder worden belast en je altijd scherp kunt zien. Wij staan je met raad en daad bij om je te helpen beslissen welke zonnebril het beste voor jou werkt. Een zonnebril of misschien kies je liever een bril met meekleurende, lichtgevoelige glazen, die buiten net zo donker als een zonnebril kleuren?

Ook kinderogen zijn natuurlijk kwetsbaar voor uv-straling. Gelukkig hoeft een goede zonnebril voor de kleinsten evenmin duur te zijn. Loop eens in onze optiek in Wieringerwerf binnen om de kidscollectie zonnebrillen te bekijken, elk uiteraard voorzien van glazen met een goede uv-bescherming. Samen met de Nick Gras-medewerkers slaag je er zeker in de beste keuze voor je kind te maken.

Een zonnebril om mee te worden gezien

Bovendien wil je er natuurlijk onder alle omstandigheden geweldig uitzien met je mooie zonnebril. Of je nu op wintersport bent of lekker op een terras aan een wijntje nipt. Je kunt bij ons uiteraard terecht voor uiteenlopende modellen van verschillende merken. Onze medewerkers kijken met je mee om te zien welk model het beste bij jou past. Je kunt altijd vertrouwen op de tijd en expertise van Nick Gras Optiek bij het maken van de beste keuze.

product_01

Waarom een zonnebril kopen bij Nick Gras Optiek?

  • Wij hebben een grote collectie zonnebrillen
  • Wij denken mee over de functionaliteit van jouw zonnebril
  • Wij kijken welke zonnebril het beste bij je past

 

Back To Top