skip to Main Content
Terpstraat 27a  1771 AC Wieringerwerf 0227 – 600760 info@nickgrasoptiek.nl di-vr  9:00-17:30 vr 18:30-20:00 za 9:00 - 17:00
shutterstock_254283169

Waarom kiezen voor de oogzorg van Nick Gras Optiek?

  • Wij zijn altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen
  • Onze opticiens zijn professioneel en vakkundig
  • We nemen uitgebreid de tijd voor de perfecte oogzorg

Persoonlijke oogzorg

Na een intakegesprek voert de opticien die jou begeleidt een oogmeting uit. Deze bestaat onder meer uit een oogdrukmeting. Daarnaast worden je ogen opgemeten en de gewenste sterkte bepaald. Natuurlijk kijkt hij of zij ook naar eventuele afwijkingen. Mocht jij de voorkeur hebben voor contactlenzen dan meet de opticien vervolgens met een topograaf nog eens nauwkeurig je ogen en wordt de optimale passing berekend.

Je bent altijd van harte welkom, maar zeker voor oogcontroles en uitgebreide adviezen nemen wij graag de tijd. Daarom kan je het best een afspraak maken als je langs wilt komen voor een onderzoek of contactlenzenadvies. Graag tot ziens!

shutterstock_370135226

De gezondheid van je ogen

Wij houden onze expertise altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van oogzorg. Je kunt dus altijd rekenen op onze professionele input bij jouw aanschaf van lenzen of een bril.

Een gediplomeerd vakman

Nick Gras is een gediplomeerde vakman. Zo is Nick gecertificeerd low vision specialist,
fixatie disparatie specialist en heeft hij goede contacten met oogzorg specialisten: zoals optometristen, oogartsen en orthoptisten. Nick blijft zich continue bekwamen met de nieuwste ontwikkeling op het gebied van gezonde ogen.

Juiste meting en advies

Het signaleren van en goed begeleiden bij een oogaandoening is natuurlijk belangrijk. Daarom nemen wij altijd de tijd voor onze klanten. Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en zorg. Wat zijn je specifieke wensen? Door welke bril wil je graag kijken? Omdat we van mens tot mens naar je luisteren, kunnen we met onze expertise perfect op je wensen inspringen.

Voorkom klachten en laat uw netvlies checken

Onze ogen gaan een lange tijd mee. Nick Gras Optiek adviseert iedereen vanaf 45 jaar dan ook om langs te komen voor een preventieve netvliescheck. Autorijden, computergebruik, tv kijken, een boek lezen… Hoe langer u goed blijft zien, hoe langer je met plezier bij de wereld betrokken bent én blijft! Het zou daarom heel jammer zijn als je ogen het laten afweten, terwijl dit te voorkomen was. En ook als er niets aan de hand blijkt te zijn: een netvliesonderzoek is een hele geruststelling!

oct

Netvliescheck voor gezonde ogen en goede gezondheid

Het netvlies in je oog is een verlengstuk van je hersenen en bevat veel informatie. Een deskundige blik in je ogen geeft gespecialiseerde artsen dan ook inzicht in je gezondheid en de mogelijkheden voor preventie. De “open je ogen”-gezondheidscheck biedt een snelle en eenvoudige mogelijkheid om vast te stellen of je aanleg heeft voor hartklachten of aandoeningen zoals ouderdoms- maculadegeneratie, glaucoom of diabetes. Nick  helpt je graag verder.

Nick Gras Optiek beschikt sinds kort over de zogenoemde CenterVue DRS funduscamera. Hiermee maken we zeer scherpe netvliesopnamen van ziekenhuiskwaliteit. Oogartsen beoordelen je netvlies hiermee op de aanwezigheid van bijvoorbeeld maculadegeneratie en glaucoom, evenals je risico op bepaalde ziekten. Want ook voor deze aandoeningen geldt dat ze vaak beter te behandelen zijn als je er op tijd bij bent. De preventieve netvliesscan bij Nick Gras Optiek biedt dan uitkomst! Het maken van de foto’s neemt circa drie minuten in beslag, is volledig pijnloos en je ogen hoeven niet gedruppeld te worden. De uitslagen van het onderzoek worden met een uitvoerige uitleg samengevat in een overzichtelijk rapport dat je gewoon mee naar huis mag nemen.

 

Back To Top