Gehoorbeschermers op maat gemaakt

Tegenwoordig moet u zuinig zijn op uw gehoor. Door diverse omstandigheden kunt u onomkeerbare schade oplopen. Het is juist daarom een goed besluit om gehoorbeschermers te dragen. Festivalgangers, muzikanten, motorrijders en professionals werkzaam in de zware industrie komen al snel in aanraking met factoren die de oren kunnen beschadigen. Gelukkig zijn er tal van goede gehoorbeschermers verkrijgbaar die u behoeden voor permanente gehoorbeschadiging.


Voor uiteenlopende situaties zijn er verschillende gehoorbeschermers beschikbaar, zodat u voor dat specifieke volume de juiste gehoorbescherming draagt. Het mooie aan de oordoppen is dat u nog steeds kunt praten met anderen. Ze filteren namelijk een deel van het geluid, waardoor u nog voldoende kunt verstaan, maar het volume van het geluid uw gehoor niet beschadigt.


Gehoorbescherming wordt op maat gemaakt met een filter erin dat geschikt is voor het doel waarvoor u ze gaat gebruiken. Deze oordoppen worden otoplastieken genoemd. Zij zijn dan precies passend voor uw oren en worden naar uw wensen gemaakt. Zichtbaar, onzichtbaar, kleurrijk of juist transparant. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Goede gehoorbescherming laat u op maat maken. U kunt hiervoor een afspraak maken met Esther Gras