Een hoortoestel, dat is niks voor mij!

Bij Nick Gras Optiek kunt u niet alleen terecht voor uw ogen. Ook voor uw oren kunt u bij ons terecht. Wij werken hiervoor samen met erkend triage-audicien / hoorspecialist Aitze Bouma van “Uw Audicien aan huis”. Deze hoorspecialist biedt dezelfde hoge kwaliteit, deskundigheid en service die u kent van onze eigen oogspecialisten. Wees welkom voor een gehoortest, onderhoud aan uw gehoortoestel of meer informatie!

Uw buurman, de vrouw achter de kassa, of de persoon naast u in de file. Mannen, vrouwen, kinderen, allerlei mensen die één ding gemeen hebben; ze hebben een hoorprobleem en ze hebben ervoor gekozen om er iets aan te doen.

Wij horen u al denken: ‘Een hoortoestel is lelijk, opvallend en het is iets voor oudere mensen’. Maar wist u dat 65% van de slechthorenden onder de 65 jaar is en wist u dat er veel hoortoestellen zijn die u nauwelijks ziet, waardoor het niet lelijk hoeft te zijn? Een hoortoestel is geen schande meer. U kunt het vergelijken met het dragen van een bril, waar ook niemand meer van op kijkt. Zou het niet fijn zijn om weer mee te kunnen zingen of uw vrienden weer te horen lachen dankzij een hoortoestel? Aarzel niet en stap eens bij ons binnen, dan kunnen wij samen kijken wat voor u geschikt is.

Iedere vrijdag is er een inloopspreekuur, van 10:00 tot 11:00 uur. U kunt dan binnenlopen voor service aan uw hoortoestel en als u vragen heeft. Verder kunt u op afspraak terecht. Een afspraak kunt u in de winkel maken, of telefonisch via 0227 – 600760. Bent u niet in staat om naar de winkel te komen, dan kunt u een huisbezoek aanvragen.

 

Gehoortest

Uw Audicien aan huis

“Uw Audicien aan huis” is Star en CVC gecertificeerd. Het is een zelfstandig onafhankelijk bedrijf. Dit heeft als voordeel dat alle merken leverbaar zijn en aangepast kunnen worden. Aitze Bouma is een erkend triage-audicien. Door de extra certificering, mag hij alle categorieën hoorapparaten leveren, die door de zorgverzekeraars voorgeschreven en vergoed worden. Zowel binnen deze categorieën als er buiten, is er een enorme keuze aan hooroplossingen. Om u optimaal voor te kunnen lichten, wordt dan ook heel ruim tijd gereserveerd voor een intake. Tijdens deze intake kunt u in alle rust uw verhaal en vragen kwijt. Uiteraard wordt u alles verteld, over de adequate en opmaat hoorzorg, waarvoor u kunt kiezen en wat de te verwachten kosten hiervan zijn.

De proeftijd van een gehoortoestel is vrijblijvend en gratis. Als u recht heeft op vergoeding uit de basisverzekering, wordt dit rechtstreeks voor u gedeclareerd.