skip to Main Content
Terpstraat 27a  1771 AC Wieringerwerf 0227 – 600760 info@nickgrasoptiek.nl di-vr  9:00-17:30 vr 18:30-20:00 za 9:00 - 17:00

Welke brillenglazen passen bij je?

Haarscherp zien, is van levensbelang. Het is daarom belangrijk dat je brillenglazen kiest die bij je passen. De kwaliteit van brillenglazen bepaalt niet alleen de prijs maar ook het draag- en kijkcomfort. Welke glazen het best bij je passen, hangt samen met wat je overdag doet. Rij je veel auto, lees je veel of zit je een halve dag achter de computer? Wil je een bril voor veraf of dichtbij? Of voor beide? Je brillenglazen kunnen perfect op jouw behoefte worden afgestemd.

Multifocale glazen

Als je een bril nodig hebt voor zowel veraf als dichtbij, dan zijn multifocale glazen de ideale oplossing. In deze glazen zijn verschillende delen anders geslepen. Deze delen lopen in elkaar over, zodat je veraf en dichtbij altijd goed kunt zien.

Ontspiegelde glazen

Je kan ook overwegen om voor ontspiegelde brillenglazen te kiezen. Dit draagt eveneens bij aan het kijk- en draagcomfort van je bril. Door de ontspiegeling worden reflecties tot een minimum beperkt. De glazen blijven transparant en helder en bieden meer contrast.

Bureauglazen

Zit je de hele dag achter een beeldscherm? Hiervoor hebben we brillen met zogenoemde bureauglazen. Met je multifocale bril kan je het beeldscherm van uw computer immers niet duidelijk zien en voor een leesbril staat de computer te ver van je vandaan. Bureauglazen zijn de oplossing hiervoor. Deze glazen corrigeren de ogen op korte en middellange afstand en het leesbereik wordt groter.

Meekleurende glazen

Meekleurende glazen bieden onder alle lichtomstandigheden perfect zicht. Ze passen zich immers aan het licht aan. Als extraatje bieden meekleurende brillenglazen een uv-bescherming van 100%.
Om te bepalen welke glazen het beste bij je passen, denken onze vakmensen met je mee, zodat je de deur uitwandelt met glazen die exact op  jou en jouw activiteiten zijn toegespitst. Onze medewerkers staan je persoonlijk bij om je elke gewenste service te verlenen.

243B4695-BW-RGB

Waarom de brillenglazen van Nick Gras Optiek?

  • We leveren perfecte service
  • Persoonlijke aandacht – we denken met je mee
  • We hebben een uitgebreide range aan brillenglazen

Back To Top