skip to Main Content
Terpstraat 27a  1771 AC Wieringerwerf 0227 – 600760 info@nickgrasoptiek.nl di-vr  9:00-17:30 vr 18:30-20:00 za 9:00 - 17:00

Voor elk kind een hippe bril

Op een dag is het zover: er zijn signalen dat je kind kan niet meer goed zien op school. Tijd voor actie. Natuurlijk kun je dan bij ons team terecht voor ons uitgebreide assortiment kinderbrillen.

Van de jongste tot de oudere kinderen, wij hebben voor elk kind een goed passend montuur. Onze ervaren medewerkers staan met raad en daad klaar om te kijken welke bril het beste bij jouw kinderen past. We nemen uitgebreid de tijd en denken mee met jou en je kind, zodat jullie samen blij de winkel uitwandelen. Jullie hebben de keuze uit diverse hippe kindermerken. Bovendien worden onze kinderbrillen altijd inclusief een standaard kunststof glas geleverd.

In onze winkel in Wieringerwerf vind je kinderbrillen van de volgende merken: Vingino, Ray-Ban, Red, New York Yankees en Capo.

Vrij bewegen

Goed zicht is immers voor iedereen belangrijk, maar zeker ook voor de gezonde en algemene ontwikkeling van je kind. Daarnaast is het niet de bedoeling dat een kind door zijn of haar bril wordt gehinderd; het moet zich ook met bril vrij kunnen bewegen. Bovendien zijn kinderen kritisch en vinden velen het belangrijk dat hun bril aansluit bij hun kledingstijl.

Waarom een kinderbril kopen bij Nick Gras Optiek?

  • Wij hebben een uitgebreid assortiment hippe kinderbrillen
  • Wij bieden jou en je kind persoonlijke aandacht aan advies
  • Wij denken mee en nemen de tijd
  • Onze kinderbrillen worden altijd geleverd inclusief een standaard kunststof glas
Back To Top