skip to Main Content
Terpstraat 27a  1771 AC Wieringerwerf 0227 – 600760 info@nickgrasoptiek.nl di-vr  9:30-17:30 vr 18:30-20:00 za 9:30 - 17:00
Tijdelijk Gewijzigde Openingstijden

Tijdelijk gewijzigde openingstijden

Vanwege de ontwikkeling van het Coronavirus hebben wij besloten om onze openingstijden weer wat te verruimen. Wij zijn vanaf dinsdag 12 mei dagelijks (behalve maandag en zondag) langer geopend. Tussen 10:00 en 17:00 uur staan wij met plezier voor je klaar.

Je bent, zoals altijd, tijdens die uren van harte welkom voor al je vragen, brilreparaties, het ophalen van je bril of lenzen en alle bijbehorende benodigdheden voor ogen en het hoortoestel. Op afspraak kunnen wij deze artikelen ook bij je langsbrengen.

Hygiëne
In de winkel werken wij volgens een strikt hygiëneprotocol om elkaar zoveel mogelijk te beschermen. Wij vragen je om, als je iets nodig hebt, maar ook last hebt van koorts, verkoudheid, keelpijn of hoesten, liever eventjes thuis te blijven en ons te bellen.

Contactlenzen
Voor onze klanten met contactlenzen: als je geen last hebt van je lenzen, dan kunnen wij de contactlenscontrole bij uitzondering uitstellen. Je kunt de lenzen gewoon bij ons bestellen en ophalen. Mocht je het prettiger vinden, dan brengen wij de lenzen bij je langs of sturen ze kosteloos naar je op.

Noodgevallen
Voor noodgevallen aan je bril, lenzen of hoortoestel kunt je ALTIJD contact opnemen.
Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0227-600760 (tijdens openingstijden), 06-40166226 (buiten openingstijden) of via info@nickgrasoptiek.nl, Facebook of Instagram.

Let in de tussentijd goed op elkaar en neem de richtlijnen in acht. Op die manier hopen wij jullie straks weer snel en op de normale manier in onze winkel te ontvangen!

Met vriendelijke groet,
Nick en Esther Gras

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top