skip to Main Content
Terpstraat 27a  1771 AC Wieringerwerf 0227 – 600760 info@nickgrasoptiek.nl di-vr  9:00-17:30 vr 18:30-20:00 za 9:00 - 17:00

Multifocale bril of lenzen

Gebruik jij zowel een leesbril als een ‘gewone’ bril? Bij Nick Gras Optiek vind je alternatieven zodat je niet altijd met twee brillen op zak loopt. Bijvoorbeeld een multifocale bril als vervanger van die twee. Nick Gras denkt met je mee, zodat je leven er makkelijker op wordt en je scherp zicht hebt op alle afstanden, zonder dat je van bril hoeft te wisselen. Super praktisch!

Een multifocale bril is vaak een prima optie, omdat deze meerdere sterktes in één glas verenigt. Op deze manier kun je zowel goed lezen met je bril als autorijden en alle andere activiteiten blijven doen zoals jij wil. Op deze manier kun je weer optimaal genieten van de wereld om je heen. Bovendien is er goed nieuws voor lensdragers: er zijn ook multifocale contactlenzen!

Wij adviseren je graag bij het maken van de perfecte keuze voor jou! Natuurlijk ben je van harte welkom om vrijblijvend eens binnen te lopen in onze winkel in Wieringerwerf. We voorzien je graag van meer informatie.

243B3963-BW-RGB

Waarom multifocale glazen van Nick Gras Optiek?

  • Nick Gras heeft een enorme expertise op het gebied van multifocale glazen
  • Nick Gras adviseert je omtrent de beste glazen die passen bij jouw persoonlijke levensstijl
  • Nick Gras denkt met je mee!
Back To Top