skip to Main Content
Terpstraat 27a  1771 AC Wieringerwerf 0227 – 600760 info@nickgrasoptiek.nl di-vr  9:00-17:30 vr 18:30-20:00 za 9:00 - 17:00

Meer leesplezier

Hoe ouder we worden, hoe meer de elasticiteit van de ooglens af kan nemen. Het wordt moeilijker om scherp te stellen en je krijgt ineens moeite met lezen. Dit verschijnsel heet ‘presbyopie’, oftewel ‘ouderdomsverziendheid’. Je kunt overigens al vanaf je veertigste symptomen vertonen. Wat nu?

Herken je dit? Om teksten te kunnen lezen, moet je de letters steeds meer op armlengte bekijken, anders kun je er geen touw aan vastknopen. Dit is een van de duidelijke tekenen van presbyopie. Er is echter geen reden tot paniek. Dit is makkelijk te verhelpen met een leesbril op maat.

Allereerst kijken we bij Nick Gras naar wat je overdag allemaal doet. Zit je de hele dag achter een computer te werken? Rijd je regelmatig auto? Lees je veel? Op basis hiervan denkt ons team met je mee om de beste bril te vinden voor jou, zodat de brillenglazen exact op jouw ogen zijn afgestemd. Mocht je bijvoorbeeld een bril zoeken om zowel veraf als dichtbij te zien, dan zijn multifocale glazen wellicht de beste oplossing voor jou. Of misschien heb je meer aan bureauglazen? Deze corrigeren de ogen op korte en middellange afstand.

Het Nick Gras team zal je bij elk van deze keuzes persoonlijk bijstaan en alle service verlenen die je maar wenst.

De perfecte bril voor jou!

Bij Nick Gras Optiek kijken we eerst naar hoe je gemiddelde dag eruitziet. Zit je de hele dag achter een computer te werken? Lees je veel? Zit je veel in de auto? Op basis van jouw persoonlijke situatie denken wij met je mee om de beste brillenglazen te vinden die precies op jouw ogen en levensstijl zijn afgestemd. Zoek je een bril om zowel veraf als dichtbij te kunnen zien, dan zijn multifocale glazen wellicht de beste oplossing. Of heb je meer aan bureauglazen? Deze corrigeren de ogen op korte en middellange afstand. Wij denken graag met je mee!

Het team van Arnold Eyeworks zal je gedurende het hele beslissingsproces persoonlijk bijstaan en van alle mogelijke service voorzien

243B4023-BW-RGB

  • Nick Gras denkt mee over de beste (lees)bril die bij jouw levensstijl past
  • Nick Gras heeft een wijde range aan leesbrillen
  • Nick Gras levert perfecte persoonlijke service

Waarom een (lees) bril kopen bij Nick Gras Optiek?

Back To Top