skip to Main Content
Terpstraat 27a  1771 AC Wieringerwerf 0227 – 600760 info@nickgrasoptiek.nl di-vr  9:00-17:30 vr 18:30-20:00 za 9:00 - 17:00

Elke coating heeft een eigen functie

Oeps, je bril valt per ongeluk op de grond. Gelukkig heb je in samenspraak met Nick Gras Optiek voor glazen met een hardingslaag gekozen, waardoor ze krasbestendiger zijn. Naast deze coating bieden we diverse andere lagen om je bril nog comfortabeler in het gebruik te maken.

Er zijn verschillende coatings voor brillenglazen. Zo kunnen er ontspiegelingslagen, een water- en vuilafstotende laag of een hardingslaag worden aangebracht op brillenglazen. Deze coatings hebben een eigen functie. Ze kunnen op bijna alle brillenglazen worden aangebracht.

Welke coating past bij u?

Welke coating is het meest geschikt voor jou? Om te beginnen, kennen we ontspiegelingslagen. Deze zorgen ervoor dat het brillenglas niet meer spiegelt. Dit betekent dat anderen jouw ogen beter zien. En, belangrijk voor jou: je houdt spiegelingen uit je beeld. Hierdoor zie je meer contrast en heb je een helderder beeld. De coating voor ontspiegeling bestaat uit meerdere lagen met een eigen kleur. Die kleur kan je niet of nauwelijks zien. Vanzelfsprekend kunnen wij je adviseren bij het maken van de beste keus.

Speciale lagen

Daarnaast kan je kiezen voor een water- en vuilafstotende laag of een hardingslaag. Deze kan speciaal op de brillenglazen worden aangebracht. Een hardingslaag maakt de glazen krasbestendiger. Meestal wordt een dergelijke laag aangebracht op kunststofglazen, omdat deze niet zo hard zijn als glas en na verloop van tijd sneller dof worden en krassen krijgen.

Natuurlijk kunt u voor persoonlijk advies altijd even onze winkel in
Wieringerwerf binnenlopen. Onze medewerkers staan voor je klaar.

shutterstock_281115617

  • Persoonlijk advies bij het maken van een keuze.
  • Altijd de hoogste kwaliteit coatings

Waarom een speciale coating van Nick Gras Optiek?

Back To Top