skip to Main Content
Terpstraat 27a  1771 AC Wieringerwerf 0227 – 600760 info@nickgrasoptiek.nl di-vr  9:00-17:30 vr 18:30-20:00 za 9:00 - 17:00

Vergoeding brillen

Heb je een aanvullende verzekering? Dan kan je veelal een deel van de kosten voor brillen declareren bij je zorgverzekeraar. De vergoedingen voor brillen en contactlenzen zijn dit jaar redelijk hetzelfde gebleven.

Veel mensen hebben behoefte aan een bril. Je kan ervoor kiezen om de rekening zelf te betalen of een aanvullende verzekering afsluiten met een bepaalde vergoeding voor brillen en lenzen. Op die manier kan je (een deel van) de kosten bij jouw zorgverzekeraar declareren. Let bij het afsluiten van je verzekering wel altijd even op de voorwaarden. Soms heb je als verzekerde namelijk alleen recht op een vergoeding bij een bepaalde dioptrie.

Heb je recht op vergoeding? Hoeveel bedraagt de vergoeding van je zorgverzekeraar op jaarbasis? Vraag de exacte dekking na bij je zorgverzekeraar, kom even langs in onze winkel in Wieringerwerf of bel ons via tel. 0227-60 07 60. Wij kijken het graag voor je na.

vergoedingen-brillen-naast-artikel

Nick Gras Optiek en verzekeraar

  • Wij kunnen de exacte dekking van je verzekeraar voor een nieuwe bril voor je nakijken en declareren
Back To Top